zondag, 24 oktober 2021
Alles nieuw
Geschreven door Tom Hofman    dinsdag, 25 augustus 2009 20:38   

Lieve volleybal vrienden,

Zoals jullie wellicht al begrepen hebben, zijn er een aantal veranderingen op komst...

 

 

NIEUW: Eén van de mooiste kan je nu bekijken: Christophe heeft er op zijn eentje een mega mooie site van gemaakt, sneller, overzichtelijker, knapper dan de vorige. Je ziet het, hij kan niet enkel goed smashen, de websites zitten hem in het bloed. Thx Stoffel, mooi gedaan.

Voor zij die geen login en paswoord (meer) hebben: stuur hem even een mailtje, en jullie kunnen naar hartelust mee artikels schrijven. Onze IT/Smasher helpt jullie zoals steeds graag verder. Zo'n mooie site is ook ineens de nieuwe start om opnieuw onze communicatie via de site te laten lopen. Dus inschrijven, meldingen, tornooien enz.. vind je hier terug. Het zou zonde zijn van de tijd en moeite die Christophe er heeft ingestoken, om steeds alles via mail en sms te moeten melden.

NIEUW: Gerd is weer volop aan 't rondkijken voor nieuwe sponsors. Buiten zijn muzikale activiteiten (je kan de nummers van Sad Suzy ondertussen bekijken op www.myspace.be/SadSuzy ) heeft hij Vulco opnieuw kunnen overtuigen voor shirt reclame. Weten jullie nog bedrijven met een hart voor sport die willen sponsoren: let us know. Er komen dus nieuwe t-shirts aan.

NIEUW: voor zij die 't nog ni wisten: er komt een nieuwe volley-baby aan. Esther heeft momenteel een volleygevoel in haar buik, binnenkort zelfs de vorm :) Proficiat alvast. De nieuwe mama's blijven dit jaar ook nog thuis: Peggy en Kelly zullen ongetwijfeld nog wel enkele keren komen supporteren, maar zal je niet snel met een bal op 't veld zien staan. Ook ons Anneke zal er spijtig genoeg dit jaar niet bij zijn. Met nog teveel last van haar rug, zal dit volleybaljaar niet aan haar besteed zijn.

NIEUW: Antwerp Smash heeft een trainer dit jaar :) :) :) Mijn kameraadje Wim Van Crombrugge (heb ik al enkele keren over gesproken) heeft op het tornooi van 22 augustus de smaak te pakken gekregen, en zal ons zo goed als elke maandag zachtjes komen bijschaven.

Over tornooien gesproken: op 22 augustus werden Filip, Katrine en Bert 12de van de 24 ploegen, die dan nog elk met 4 spelers waren!!! En op dezelfde dag werden Stoffel, Wim, Eefje, Tim, Tine en ik 3de op het tornooi van Schoten. We hebben afgezien, maar 't was leuk, heeeeeeel leuk.

Trainingsuren: zo is het nog eens duidelijk: Ik ben (normaal gezien) elke maandag aanwezig om 20u00. De opwarming (kort maar krachtig) start om 20u30, waarna we steeds een ludieke training doen, met de bedoeling van beetje bij beetje wat techniek bij te schaven. Daarna spelen we zoals steeds onderling, en om 23u00 ga ik er ene drinken in de Ketel aan den overkant. Hopelijk zijn jullie dan ook al buiten, want ik draai de poort op slot :)

Er zijn nog enkele mensen die we nog niet hebben gehoord. Hopelijk mogen we hen ook terug verwachten op de trainingen. Tim zorgt in ieder geval voor vers bloed door een bevriend koppel met toch wel enige voleybal ervaring.

Ik kijk er alvast naar uit. 't Schijnt dat er zelfs ene elke keer van de verkeerde kant van Antwerpen over 't water komt op passen te geven en weer zo hoog te springen...

tot maandag!!

Tom

Commentaar (4)
 • Eefje_Verhelst  - training
  Na vele pogingen met gebruikersnaam en paswoorden... (rottig als zo'n dingen hoofdlettergevoelig zijn, hehe) is het me toch gelukt om te melden dat ik er sebietekes bij zal zijn!
 • Gerd_Hofman  - Maandag 31 augustus 2009
  Ik kan er de eerste training al niet bij zijn ... tja, mijn leven is nu drukker hé (hahahaha) :-)
  Maar ... ik kom met plezier jullie 2e training verknoeien met te harde opslagen hoor ;-)
 • Tom_Hofman
  :D whahaha... ma das goe ze Pee, da hemme we graag, da iemand initiatief neemt :)
  see you monday my friend
 • de passeur  - de verkeerde kant
  tes toh nie woah hie, 'k hem et wer gedoan ze !! ;))
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!
Laatst aangepast ( donderdag, 27 augustus 2009 23:37 )