woensdag, 22 maart 2023
Toernooien
33ste OLVIB Tornooi
Geschreven door Domi    maandag, 21 november 2011 19:30   

 Afgelopen zaterdag heeft AntwerpSMASH mee gedaan aan het 33ste OLVIB tornooi in Pulhof te Berchem. Er waren 7 ploegen ingeschreven. Ons team bestond uit Tom, Katrine, Laurens, Marc, Hans en mezelf. Het was een uiterst aangename en leuke dag. Iedereen heeft er een goed gevoel aan overgehouden. En dat niet alleen omdat we op de tweede plaats zijn beëindigd, maar omdat er een hele goede sfeer heerste en alle wedstrijden met veel plezier gespeeld werden. Op het einde van de dag werden de punten opgeteld en we behaalden de tweede plaats met 15 punten. Het scheelde slechts twee puntjes want de eerste plaats (met 17 punten) ging naar de ploeg die elk jaar de eerste plaats behaalt: de Lefeverkes. We hebben uiteindelijk 6 wedstrijden gespeeld, waarvan 5 gewonnen en 1 verloren.

Het smaakt naar meer zou ik zeggen, bij mij kriebelt het alleszins om nog meer tornooien te kunne meedoen dit seizoen :-)

 

Tot op de volgende training

 

Dominik

 
Feelin’ Beachy 2011
Geschreven door Christophe Lenaerts    vrijdag, 01 april 2011 00:00   

 Info van Hemix:

"Snakt u ook zo naar de zomer? Feelin’ Beachy 2011 komt eraan!

De maand maart was voldoende voor een extreem warme en zonnige maand. Alles geraakt stilaan op dreef om er een bloedhete zomer van te maken. En hoe trapt u die zomer beter af dan met Feelin’ Beachy 2011?

 

Op 2 & 3 juli 2011 geven een kleine 100 vrijwilligers zich helemaal om u een schitterende start van de échte zomer te bezorgen. Dat doen we traditioneel met ons gerenommeerd tornooi, maar ook de fuif op zaterdag 2 juli zal opnieuw hoge ogen gooien.

 

Geen wijzigingen ten opzichte van vorig jaar: alle informatie van en rond het tornooi is online terug te vinden en inschrijven kan enkel online via www.hemixvc.com/beach ofbeach.hellvoc.be

 

We ontvangen u graag op 2 en/of 3 juli voor onze start van de zomer.

 

Tot dan?!


Hemix VC"

Laatst aangepast ( vrijdag, 01 april 2011 07:25 )
 
Regionaal tornooi volleybal voor gemengde ploegen
Geschreven door Christophe Lenaerts    vrijdag, 01 april 2011 00:00   

Regionaal tornooi volleybal voor gemengde ploegen:

Info:

Datum en uur:  Zaterdag 18 juni 2011 van 9 tot 18u

Ploeg:  6 personen waarvan tenminste 2 vrouwelijke spelers (anders 3 punten achterstand per ontbrekende speelster)

Niveau (op te geven bij inschrijving):  Recreatief of competitief

Locatie:  Sporthal De Zeurt, Eksterdreef 6, 2900 Schoten

Prijs:  20€ per ploeg

Op 18 juni krijg je aan het onthaal 6 drankbonnetjes

 

Ook dit tornooi kan ik van harte aanbevelen ;-)

 

Groetjes,

Christophe

Laatst aangepast ( vrijdag, 01 april 2011 07:40 )
 
Toernooikes
Geschreven door de voorgezetene    maandag, 15 november 2010 18:48   

hoi Smashers,

11-11 deden we mee aan het 11-11-11 toernooi in Hoboken. 8 dapperen aan de start, om in 2 reeksen tegelijk te spelen, we begonnen met goeie moed...

Audrey, Tine, Karen, Katrine, Dominik, Vincent, Frank en ondergeschrevene stonden in zowel de hoogste als de 2de hoogste reeks. Enkel de eerste match moesten we tegelijkertijd spelen (wat wil zeggen: 1 ploeg van 6 in de hoogste, en dappere Frank en Karen met 4 opgeroepen Don Bosco spelers in reeks 2)

Daarna was het match om match, maar toen waren we nog met 7, want Katrine liep al snel een kwetsuur op waarbij we al blij waren dat ze nog min of meer kon steunen voor evenwicht...

In de hoogste reeks was een ploeg niet komen opdagen, zodat we daar wedstrijden van 2 sets mochten spelen.

Met Domi die de laatste anderhalve wedstrijd nog uitviel door een serieuze kramp, hadden we nog net genoeg spelers voor 1 volledige ploeg :)

Het was in ieder geval fun, en het leverde ons 2 keer een derde plaats op.

ZATERDAG de 20ste is er nochthans opnieuw het toernooi op Pulhof zelf, maar blijkbaar kunnen enkel domi en ik meespelen??? 2 is toch wat weinig voor een ploegje.

en met Audrey even naar huis (USA), 5 gekwetsten en slechts 2 mensen ingeschreven voor de training, leek het me beter die toch over te slaan.

Maar misschien zijn er nog kandidaten voor het toernooi zaterdag? (als we ons nog kunnen inschrijven natuurlijk)

We horen het wel...

 


Pagina 1 van 6