zaterdag, 10 juni 2023
Toernooikes
Geschreven door de voorgezetene    maandag, 15 november 2010 18:48   

hoi Smashers,

11-11 deden we mee aan het 11-11-11 toernooi in Hoboken. 8 dapperen aan de start, om in 2 reeksen tegelijk te spelen, we begonnen met goeie moed...

Audrey, Tine, Karen, Katrine, Dominik, Vincent, Frank en ondergeschrevene stonden in zowel de hoogste als de 2de hoogste reeks. Enkel de eerste match moesten we tegelijkertijd spelen (wat wil zeggen: 1 ploeg van 6 in de hoogste, en dappere Frank en Karen met 4 opgeroepen Don Bosco spelers in reeks 2)

Daarna was het match om match, maar toen waren we nog met 7, want Katrine liep al snel een kwetsuur op waarbij we al blij waren dat ze nog min of meer kon steunen voor evenwicht...

In de hoogste reeks was een ploeg niet komen opdagen, zodat we daar wedstrijden van 2 sets mochten spelen.

Met Domi die de laatste anderhalve wedstrijd nog uitviel door een serieuze kramp, hadden we nog net genoeg spelers voor 1 volledige ploeg :)

Het was in ieder geval fun, en het leverde ons 2 keer een derde plaats op.

ZATERDAG de 20ste is er nochthans opnieuw het toernooi op Pulhof zelf, maar blijkbaar kunnen enkel domi en ik meespelen??? 2 is toch wat weinig voor een ploegje.

en met Audrey even naar huis (USA), 5 gekwetsten en slechts 2 mensen ingeschreven voor de training, leek het me beter die toch over te slaan.

Maar misschien zijn er nog kandidaten voor het toernooi zaterdag? (als we ons nog kunnen inschrijven natuurlijk)

We horen het wel...

Commentaar (0)
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!