woensdag, 22 maart 2023
Trainingen
Eerste training seizoen 2011-2012
Geschreven door Christophe Lenaerts    zondag, 04 september 2011 19:22   

Beste Antwerp Smashers,

Op maandag 5 september starten we met de eerste training!

 
Lichtshow
Geschreven door Tim Premereur    dinsdag, 14 september 2010 09:42   

Jawel, de langverwachte eerste training van het nieuwe seizoen is een feit. Maandagavond 13 september 2010 werd een dag om nooit te vergeten. Na weken van verbouwingen en duisternis, kon AntwerpSmash zich weer ten volle laten gaan aan het net.

Dat het een lichtshow werd, omdat de zekering toch nog wat tuning kan gebruiken, kon ons niet deren. Het voegde zelfs een grappig element toe aan het spektakel, waar de service diende voorafgegaan door twee voetstappen en een armzwaai in de aanpalende traphal, zodanig dat het licht in de traphal terug aan ging. Nog steeds zie ik de link niet tussen het licht in de traphal en dat in de zaal, maar kom, de toon was gezet en de sfeer zat erin. 

Gretig als we waren na maanden van onthouding, voor de ene al wat meer maanden dan voor de andere (nvdr: zonder namen te noemen :p ), werd er aardig op los geklopt. Met zijn tienen gaven we het beste van onszelf, en met zijn allen kijken we uit naar de week die komt.

 
WIJZIGING: Eerste training seizoen 2010-2011 :-)
Geschreven door Christophe Lenaerts    maandag, 23 augustus 2010 10:58   

 Beste Antwerp Smasher,

De eerste training van het nieuwe seizoen gaat NIET door op maandag 30 augustus maar op maandag 06 september!

Christophe

Laatst aangepast ( maandag, 30 augustus 2010 07:56 )
 
We waren gisteren wel met 9, maar....
Geschreven door MAN VAN LINKEROEVER    dinsdag, 26 januari 2010 12:08   

....de inzet was voor 12 !  (waren aanwezig : Christophe, Bart, Tim, Katerine, Dominick, Bert, Filip, Vincent, ikke, en "sleuteldrager" Tom )

Zoals Christophe het op mail reeds vertelde, was het gisteren weer een training om "U " tegen te zeggen !

keiplezant, inspanning, ontspanning, inzet, minutenlange rally's, ongelooflijke reddingen, snoeiharde smashes, keiharde blocks, fun...het ontbreekt mij aan metaforen om de training van 25/01 te beschrijven.

Meer nog, toen Dominick en ik om 5 voor 11 naar huis vertrokken, bleven de achterblijvende 7 man (waar van 1 vrouw), gewoon op het veld staan ! Die gasten konden er niet genoeg van krijgen en gingen nog een setje verder spelen !

ik tel nu al af naar volgende week maandag, om er opnieuw in te vliegen...

PS aan de voorzitter : schrijf die Vincent maar als de bliksem in, hij is absoluut een aanwinst voor ons clubke !

PS 2 : Ik kan het niet laten, maar ik ben nu nog aan het nagenieten van dat block dat ik gezet heb op den Tim zijne smash : gewoon baf terug hun veld in....GENIETEN EN KICKEN !!!! (SORRY TIM !)

 

 


Pagina 1 van 11