zondag, 24 oktober 2021
training 28 jan
Geschreven door Eefje Verhelst    donderdag, 31 januari 2008 19:55   

 

Inspiratie voor een verslag is een beetje zoek, maar ik zal het maar schrijven zeker ;-)

 Aanwezigen: Gerd, Tom, Robert, Michel,Peter, Filip, Cjristophe en ik.

Een achte groepsopwarming was er niet, maar iedereen deed zijn best om zich toch op te warmen.
Aangezien we maar met weinig waren, deden we de pass-smash-block-receptie oefening maar met 1 passeur. Mooie blocks kwamen voornamelijk van Christophe en Robert als fantastische passeur die zelfs de meest slechte passen mooi kon terugleggen.
Als leuke verrassing kwamen Katrien, Peggy , Tim en den haan ook nog opdagen.  De oefening werd verdubbeld en ook Peter kreeg de rol van passeur opgekleefd.

Daarna de opslag/receptie oefening, met vooral de nadruk op de receptie. Sommige spelers moesten zich dus inhouden voor de opslag, anderen konden dit als excuus gebruiken voor een redelijk zwakke opslag. (waaronder ik :))

De oefening begon na een tijdje te vervelen en stemmen rezen op om meteen in een oefenwedstrijdje verder te trainen.

Drie spannende sets kwamen aan bod. Tot tweemaal toe kon antwerp smash I winnen (Tim, Tom, Christophe, Peter, Filip, Eefje). Deze ploeg had veelal geluk met ballen die op het net terechtkwamen en gelukkig bij de anderen de grond raakte. Er werd knap geschoven door Tim en Robert om de ballen nog op te vangen.
De laatste set werd na een heuse strijd prachtig gewonnen door Antwerp smash II, de ploeg met slechts vijf spelers! (Robert, Katrien, Peggy, Gerd en Michel.)

't Was weer zeer fijn en leerrijk en er werd nog een quick napraatje gehouden op café. Hopelijk tot maandag, is er al geweten of we kunnen spelen?

 Greets

Commentaar (0)
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!
Laatst aangepast ( zondag, 03 februari 2008 14:15 )