zondag, 24 oktober 2021
de onaangekondigde training
Geschreven door degene die de nieuwe sportzakken mee mocht brengen    dinsdag, 05 februari 2008 13:47   

ja, Koen stuurde een smsje met de vraag of het training was. Van het antwoord "nee", maakte hij zeer snel een ja door een vriendelijke vrijwilliger te vinden die zeer uitzonderlijk voor ons de poort en deur kwam openen en sluiten.

En dus stond er onverwacht toch een leuke maar harde training op het programma met diegenen die geen privé leven hebben... whoehaha. In een andere versie zou je het natuurlijk ook de die-hards kunnen noemen.

en ze "die-den.... hard"

Want als leuke extra verrassing stonden knappe sporttassen van DVE-Media klaar, met logo en al. Een fantastische surprise van onze sponsor, die volgende maandag wel even komt kennismaken (Dirk van DVE gaat ook de groepsfoto's komen nemen op de eerstvolgende voltallige groepstraining)

En wie profiteerde ervan: Koen, Filip, Eefje, Michel, Bert, en dan Christophe, Gerd en ik, die onze tassen al wat eerder hadden.

Ook Kelly en domi kwamen even langs om goeiedag te zeggen, maar een compleet lege maag stak een stokje tussen hun onverwachte trainingsplannen. Toch bedankt voor jullie bezoekje.

Stevige onderhandse en bovenhandse 1 on 1 training, met afwisselende partners (maakt ons dat nu swingers?), daarna onze pas - smash aanvalsroutine, en daarna een 4 tegen 4 training op receptie.

Op het einde gaven Bert en Koen nog een beach tegen zaal demonstratie, door met hun 2 tegen 6 te spelen. Tja, wat moeten we daarop zeggen: wie bij Bert staat, wint natuurlijk altijd, zelfs koen.... hahaha

Nee hoor, het was intens, hard, maar wederom zeer leuk. En volgende week zijn we weeral met meer. Waarvan de helft reeds knap uitgerust (materiaal!) zal binnenstappen, en de andere helft er mee zal buitengaan.

Geniet van jullie pijnloze week, maandag zal het er misschien anders uitzien (op spier- en onderarmniveau)

Groetjes, Tom

Commentaar (0)
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!