zondag, 24 oktober 2021
Afmattende training 17 maart
Geschreven door Eefje (en online geplaatst door Tom)    dinsdag, 18 maart 2008 11:35   

 

Tom en Gerd waren al aanwezig en een beetje buske stamp aan het spelen om zich op te warmen. Met de komst van Bert begonnen we aan enkele opwarminsoefeningetjes: toetsen, onderhands, smashen.

Toen kwamen ...

... Tim , Christophe,Tine en Kathrine binnen en werd de opwarming rustig verdergezet. Maar toen gebeurde het.....
Koen kwam er aan en meteen moesten we weer gaan lopen met het tornooi in het vooruitzicht!

Eerst enkele rondjes, gevolgd door suicidjes: wat waren we blij dat toen de grondoefeningen kwamen. Overal hoorde je gehijg en gekraak van onze gewrichten los te werken. Toen kwam ook nog Robert binnen en waren we met zijn tienen.

Enkele technische trainingsoefeningen kwamen aan bod zoals: per twee toetsen, smashen en onderhands, de aanvalstechniek aan het net, opslag/receptie oefening , geïsoleerde receptie receptie oefening en dan een oefenmatch. De zes die volgend weekend het tornooi meedoen tegen Robert als passeur, Koen, Katherine en ik.

 Enkele mooie passages kwamen aan bod en enkele leuke rallies maakten het zelfs op momenten heel spannend.

Achteraf op café werd nog de opstelling besproken voor het tornooi en nog wat afgelachen. Dan rest er enkel nog te zeggen:

Veel beterschap voor het hondje van Michel, veel beterschap voor het blauwe/gele /dikke voetje van Peter en SUPER VEEL SUCCES VOLGENDE WEEK!!!

Commentaar (0)
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!
Laatst aangepast ( dinsdag, 18 maart 2008 12:27 )