zondag, 24 oktober 2021
Een nieuw gezicht
Geschreven door Eefje Verhelst    woensdag, 16 april 2008 18:30   

 

 

Eerst en vooral wil ik Marc hartelijk welkom heten. Een nieuw gezicht in Antwerp Smash en een ferme speler! Zijn opslagen en smashen gaan telkens elders naartoe dan je zou denken. Zijn dropjes zijn nauwelijks in te schatten, waardoor hij ferm wat punten heeft kunnen scoren! Prima aanwinst dus!

Aanwezigen van de oude garde: Tom, Gerd, Michel, Bert, Christophe, Peter, Tine, Filip, Tim, Katrine en ikzelf. Een geweldig aantal dus.

 Na wat toetsen en onderhandse receptie oefeningetjes terwijl we wachtten op de hele ploeg, werden we allemaal verbaasd door Tom, want plots moesten we twee rondjes lopen om op te warmen. Helaas kon hij niet goed tellen en werden het er zelfs drie! Tine gaf nog wat voorbeeldjes om de spieren los te werken en dan konden we echt van start gaan.

De alom gekende oefening: pas, smash , block en receptie werd alom ingeoefend. Je hoorde van overal de blocks, dus het begint te lukken bij de meesten.

Daarna meteen enkele matchkes gespeeld. Vijf in totaal waarvan er vier werden gewonnen door: Tom, Tine, Tim, Christophe, Michel en vooral dankzij Marc :p

Maar we werden toch in onze eer gered, en konden 1 match winnen. Tevens lagen de punten zeer dicht in de buurt ;-) maar toch proficiat aan de ploeg!

Twas weer tof!! Tot maandag

Commentaar (0)
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!