vrijdag, 16 april 2021
Vriendenmatch tegen ploeg Katholiek Sportverbond 16/12/09 Haasdonk
Geschreven door Peter Vanden Bossche    donderdag, 17 december 2009 12:03   

Ik wou gewoon laten weten dat ik deze wedstrijd, ondanks het feit dat we een serieuze pandoering hebben gekregen, absoluut een memorabele wedstrijd vond voor ANTWERP SMASH.  Om het met bijbelse termen te zeggen, zou ik zelf kunnen beweren, dat we gisteren met z'n allen "het licht " hebben gezien...Nen echten boost voor onze motivatie, om nog meer met vollen bak te blijven schaven aan onze techniek !

De tegenstrever was echt wel 2 of 3 klassen beter dan wij, om het met de woorden van Koen te zeggen.  Maar, we hebben toch wat weerstand kunnen bieden...

Als ik het goed heb (correct me if i'm wrong) was ons beste resultaat een set die we verloren hebben met 25-20...terwijl er zelfs een set geëindigd is op 25-8 !

Bij de besprekingen achteraf, waren we het er allemaal over eens dat we serieus zouden moeten beginnen werken aan het positiespel...tegen tegenstanders van dit formaat, is dit toch wel een heel belangrijk gegeven.

Ik moet zelf toegeven, dat ik gisteren bij wijlen, als een kip zonder kop aan het net stond...die mannen kwamen van overal !!!...ik wou wel mee-blokken en springen, maar waar moest ik eerst staan ?

Zeker een punt waar we bij de volgende trainingen aandacht aan moet besteden...(euh..één van die vele zeker ?)

Ik was in elk geval blij dat ik erbij mocht zijn ! Bedankt Team !